سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
jiyar
سه شنبه 90 اردیبهشت 13 :: 10:23 صبح ::  نویسنده : ئابا ژیار

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا فریدون نوحی امروز در نشست خبری هفدهمین کنگره انجمن قلب و عروق ایران با بیان این مطلب که طی سه دهه گذشته پزشکان ایرانی توانسته اند به پیشرفت های زیادی در زمینه درمان و تشخیص بیماری های قلبی و عروقی دست یابند، اظهار داشت: بر این اساس دیگر نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نیست زیرا 99 درصد درمان‌ های رایج دنیا در این زمینه در داخل کشور انجام می ‌شود. 

رییس کنگره انجمن قلب و عروق ایران با بیان این که ایران در تشخیص و درمان بیماری‌های قلب و عروق در بین کشورهای منطقه رتبه اول را دارد، ادامه داد: این در حالی است که با تلاش های انجام شده توانسته ایم به جایی برسیم که اعلام کنیم با کشورهای پیشرفته دنیا فاصله چندانی نداریم.


نوحی گفت: آمارهای دقیقی از شیوع بیماری‌های عروق کرونر در کشور در دست نیست اما به نظر می رسد این بیماری در جامعه در حال رشد بوده و حتی به سنین پایین نیز تسری یافته است.البته باید توجه داشت که کنترل عوامل خطرساز، تغییر سبک و شیوه زندگی همچنین توجه به فعالیت‌ های فیزیکی و ورزش، عدم مصرف سیگار، کنترل و فشار خون، چربی، دیابت می‌تواند باعث کاهش این آمار در کشور شود.

رییس انجمن قلب و عروق ایران با اشاره به این که عوامل محیطی و تغذیه ای نقش مهمی در ابتلای زودرس افراد به بیماری های عروق کرونر دارند، افزود: وجود زمینه‌های ژنتیکی در اعضای درجه اول و دوم خانوادهه همچنین عدم کنترل چربی نقش مهمی در پایین آمدن سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروق کرونر دارند.

به گفته وی در حال حاضر 33 تا 38 درصد مرگ‌ ها در کشور به علت ابتلای افراد به بیماری های قلبی و عروقی است از این رو باید پیشگیری از این بیماری ها را از زمان جنینی آغاز کرد.

نوحی از آلودگی هوا، استرس، اینترنت و تلویزیون با توجه به تاثیری که در کاهش تحرک افراد دارد، به عنوان بلایی عظیم و عاملی برای گسترش بیماری ‌های قلبی و عروقی یاد کرد و ادامه داد: در سند چشم‌انداز، بیماری های قلب و عروقبر توجه به موضوع سلامت تاکید شده است.و امیدواریم بر این اساس بتوانیم متوسط عمر افراد را به طور کمی و کیفی افرایش دهیم، البته نباید فراموش کنیم که مهمترین راهکار حل این مشکل آموزش در سنین پایین به افراد جامعه است.


رییس انجمن قلب و عروق ایران با اشاره به این مطلب که روغن ها نقش مهمی در افزایش آمار مبتلابان به بیماری های قلبی و عروقی دارند، اظهار داشت: مردم باید بدانند روغن مایع در مقایسه با نوع جامد سالم‌ تر است با این وجود باید گفت هر روغن مایعی روغن خوبی محسوب نمی‌شود. به طور مثال روغن خرما که مایع است برای سلامتی قلب خطرناک است از این رو در سایر کشور ها به عنوان روغن صنعتی کاربرد دارد.

وی به مسوولان سازمان ها و وزارت خانه هایی که وظیفه نظارت بر مواد غذایی را بر عهده دارند پیشنهاد داد در ارزیابی روغن ‌ها دقیق بوده و پس از بررسی آنها توجه داشته باشند که برچسبی که روی روغن ‌ها خورده می ‌شود با محتویات آن مطابقت داشته باشد.

نوحی در خاتمه توصیه ای نیز به مصرف کنندگان انواع روغن کرد، این که روغن زیتون بهترین روغن برای مصرف است.




موضوع مطلب :

پیوندها
لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 398
  • بازدید دیروز: 3
  • کل بازدیدها: 173074